Osnovna stranica

Popis pripremljenih primjera

Ovdje je popis pripremljenih ulaznih datoteka. Možete ih čitati ali i prenjeti na svoje računalo (pritiskom na desnu tipku miša i odabirom funkcije SAVE .. AS) a zatim koristiti kao ulazne datoteke. Svaka datoteka je pripremljena u četiri oblika sa različitim znakovima razdvajanja.

Mala izmišljena datoteka sa samo 5 primjera
znak razdvajanja je: ... razmak ... zarez ... točka-zarez . ili . TAB

Dijagnosticiranje meningoencephalitisa je realna datoteka sa 140 primjera. Pripremljena je za JSAI KDD Challenge 2001 (Matsue City, Japan, May 22, 2001). Datoteku je pripremio Dr.Shusaku Tsumoto a ovdje je uključena uz dozvolu Dr. Takashi Washio. Ovdje možete pogledati kopiju originalne datoteke. Izmjene u nekoliko koraka su bile potrebne da bi se ta datoteka pretvorila u oblik koji može prihvatiti ovaj poslužitelj. Ovo je lijep primjer tipične primjene analize podaka u medicinskoj domeni. Na poslužitelju u Japanu moguće je više saznati o toj bolesti i tom problemu.
Pripremljene datoteke sa raznim znakovima odvajanja:
razmak ... zarez ... točka-zarez . ili . TAB .

Mostovi Pittsburgha je datoteka sa 108 primjera koju je Y.Reich poklonio za UCI Machine Learning Repository . Ovo je put gdje se mogu naći originalni podaci i njihov opis .
Pripremljene datoteke sa raznim znakovima odvajanja:
razmak ... zarez ... točka-zarez . ili . TAB
© 2001 LIS - Institut Rudjer Bošković
Posljednja izmjena: May 20 2019 05:23:21.